Utusan Online Headline Animator

Selasa, 8 September 2009

NUZUL QURAN

Terlebih dahulu saya ingin memohon maaf kerana lama tidak bersua. Ini disebabkan pelbagai masalah yang saya hadapi termasuk kesibukan tugas rasmi yang kian bertimbun. Walau bagaimana pun saya sentiasa mengikuti perkembangan semasa. Oleh kerana kesibukan ini saya tidak dapat membuat ulasan.

Pada malam nuzul Quran ini, saya ingin menyeru kepada umat islam di bumi bertuah ini supaya sentiasa bersatu menentang orang-orang yang telah iangkut oleh penjajah dan memohon kerajaan supaya bertindak dengan lebih adil dalam melaksanakan undang-undang contohnya apabila hindaf membua kacau tiada sebarang pendakwaan walaupun mereka telah merosakkan harta benda awam. manakala orang melayu (bangsa asal dibumi bertuah ini) membuat bantahan dengan membawa kepala lembu nak di ambil tindakan. Orang melayu yamg membuat bantahan ini tidak merosakkan harta benda awam. Adakah kerajaan hari ini takut kepada bangsa yang telah diangkut oleh penjajah.

ADAKAH ORANG MELAYU YANG MEMAKAN DAGING LEMBU ADALAH MUSUH KEPADA ORANG HINDU.

Saya ingin mengucapkan tahniah kepada orang melayu yang telah membantah pembinaan kuil ini. Saya amat yakin sekiranya PKR memerentah Malaysia. Kuil Hindu akan di bina di Putrajaya. Mereka ini adalah satu bangsa yang sombong dan hina sama seperti bangsa israil yang telah mengambil tanah pelesin. Mereka sekarang ini telah mengikut jejak Israil dengan mengambil tanah melayu sedikit demi sedikit. Suatu hari nanti melayu mesti menggigit jari kalau tidak ibendung dari sekarang.

SEMPENA MALAM NUZUL QURAN INI, MARILAH KITA BERSATU MENENTANG BANGSA YANG DIANGKUT OLEH PENJAJAH INI. DEMI AGAMA ISLAM, BANGSA MELAYU DAN NEGARA KITA YANG DICINTAI.

TIDAK DILUPA JUGA MARILAH KITA MEMBANTU SAUDARA KITA YANG AKAN DIDAKWA KENA MENGHALANG PEMBINAAN KUIL HINDU DI SHAH ALAM. KITA HENDAKLAH BERSATU SUPAYA BANGSA YANG DIANGKUT INI TIDAK MENJAHANANKAN NEGARA KITA.

1 ulasan: